Huoneistoremontti ja remontointipalvelut

Keittiöremontti

Huoneistoremontti ja remontointipalvelut

Huoneistoremontit ammattitaidolla pääkaupunkiseudulla – Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula ja koko Uusimaan alueella

Rakennus Aruta toteuttaa huoneistoremontit kokonaisurakointina PK-seudulla – Tuusula, Helsinki, Espoo ja Vantaa.

Rakennus-Aruta on Helsingin seudulla toimiva huoneistoremonttiehin ja vahinkosaneerauksiin erikoistunut yritys, joka tarjoaa laadukkaita palveluja vahvalla ammattitaidolla. Henkilökunnallamme on laaja kokemus kaikenlaisista remontesita. Huoneistoremonteissamme käytämme vain laadukkaita tuotteita, ja meillä on luotettavat tavarantoimittajat. Emme säästä vaivaa, jotta ideasi toteutuisivat.

Uusi kotisi ilme Arutan avulla

Remontti on tilaisuutesi luoda kotiisi jotain erityistä. Me huolehdimme koko remonttihankkeesta, suunnittelusta ja toteutuksesta aina toteutukseen asti. Teemme kaiken ammattitaitoisesti ja hyvässä vuorovaikutuksessa asiakkaamme kanssa koko remontin ajan. Huomioimme tarpeesi, toiveesi ja konsultoimme tarpeen mukaan myös materiaalivalinnoissa.

Kalusteissa ja materiaaleissa käytämme vain korkealaatuisia tuotteita: Täydellinen keittiö tehdään laadukkaista kalusteista ja materiaaleista. Meiltä löytyy luotettavat tavarantoimittajat sekä LVIS-alan ammattimiehet.

Toimitamme halutessasi dokumentoinnin koko remontin kulun ajalta. Asiakirjat on hyvä liittää osaksi talonkirjaan.

Kerro millaisen huoneistoremontin sinä tarvitset – Me toteutamme! Keittiöremonteissa panostamme erityisesti palvelukokemukseen ja asiakastyytyväisyyteen.

Remontit kodin joka huoneeseen

Teemme huoneistoremontteja kodin joka huoneeseen. Olemme erikoistuneet myös märkätilaremontteihin.

Huoneiston tai vain yksittäisten tilojen kunnostaminen ja remontointi on loistava tilaisuus saada kotiisi täysin uusi ilme. Halusitpa sitten uudistaa olohuoneen, keittiön tai kylpyhuoneen, Rakennus-Aruta voi auttaa sinua projektissasi. Tarjoamme laadukasta ammattitaitoa kilpailukykyiseen hintaan, sekä hoidamme projektin alusta loppuun ripeällä aikataululla.

Asiakkaidemme kokemuksia:

“Todella tasokasta työtä.”

“Suurempi vahinkosaneeraus taloyhtiössä sujui mallikkaasti sekä ripeästi. Suosittelen!”

Rakennus-Aruta Oy – Suomalaista rakentamista ja remontteja jo vuodesta 1985!

Rakentamisen laatu ja Rakennus-Aruta ovat erottamattomat ystävät. Vuoden 1985 perustamisen jälkeen, rakentamiseen sekä sen laatuun on joka vuosi kiinnitetty erityistä huomiota.

Rakennusalan ammattilaiset, hyvät yhteistyökumppanit ja tavarantoimittajat luovat vahvan perustan yrityksen toiminnalle.

Jatkuva tahto oppia ja edistyä, mahdollistaa yrityksen toiminnan kaikissa olosuhteissa.

Tilaajan tarpeiden huomioon ottaminen ja hyvä vuorovaikutus erilaisissa rakennusprojekteissa, vie urakan onnistuneeseen lopputulokseen.

Pertti Aronpää on ollut rakennushankkeissa mukana vuosikymmenien ajan. Suomalaisen rakentamisen juuret ovat syvällä monen eri rakennushankkeen perustuksissa.