Vahinkosaneeraus

Aruta-Vahinkosaneeraus – Kaikki yhdestä paikasta! – Tuusula, Helsinki, Espoo, Vantaa

Aruta-Vahinkosaneeraus tarjoaa kaikki vahinkosaneerauksen palvelut saman katon alta tehokkaasti, turvallisesti ja nopealla aikataululla.

Kun vahinko yllättää ja tarvitset nopeasti apua, on Aruta-Vahinkosaneeraus luotettavin kumppanisi kosteusvaurion korjaamisessa Uudenmaan alueella. Tarjoamme vahinkosaneerauksen palvelut saman katon alta tehokkaasti vuosikymmenten ammattitaidolla ja osaamisella.

Olemme paikalla vahingon kartoituksesta lähtien aina työn viimeistelyyn asti, joten huoletta jättää vahingon korjaamisen meidän harteillemme. Oli kyseessä suuri tai pieni vahinko, olemme paikalla lyhyelläkin varoitusajalla.

Älä jää odottelemaan vahingon keskelle, vaan kutsu ammattilainen paikalle. Vahingon sattuessa soita Pertti Aronpäälle tai pyydä reilu tarjous.

Vahinkosaneerauksessa tarjottavat palvelut

 • Kosteuskartoitus ja -mittaus
 • Kuivausurakointi vesivahingoissa
 • Jälkivahingon torjunta
 • Purkutyöt
 • Uudelleen rakentaminen
 • Huoneistosaneeraus
 • Lämpökamera kuvaus
 • Kuntotarkastus
 • Kemiallinen hajunpoisto, desinfiointi ja otsonointi
 • Mikrobi- ja sisäilmatutkimus
 • Rakennusaikainen kosteudenhallinta

Sertifioidut ammattilaiset

Olemme sertifioitu rakenteiden kosteusmittaaja ja märkätilojen vesieristäjä. Vahinkosaneeraus ja kosteusvaurioiden korjaaminen on meille tuttua hommaa vuosikymmenten ajalta.

Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan sinua kaikissa vahinkosaneerauksen tarpeissa. Tarjoamme kattavan tuen vahinkosaneerauksen kaikissa vaiheissa – alkukartoituksesta aina työn viimeistelyyn saakka.

Aruta Vahinkosaneeraus
Vahinkosaneeraus

Näin palvelu toimii

01.

Vahinko- ja kosteuskartoitus

Ennen vahinkosaneerausta teemme kattavan vahinko- ja kosteuskartoituksen.

02.

Vaurioituneiden rakenteiden purkutyöt

Ennen kuivaamista ja rakennustöitä puramme korjauskelvottomat rakenteet.

03.

Tilan koneellinen kuivaus

Purkutöiden jälkeen kuivaamme tilan ja kostuneet rakenteet koneellisesti.

04.

Rakennustyöt

Kun kostuneet rakenteet on purettu ja tila kuivattu, aloitamme uudelleenrakentamisen.

Asiantuntijat apunasi haastavissa saneerauskohteissa

Oli kyseessä pieni tai suuri vahinko – meillä on kokemusta kaikenkokoisista kohteista. Meidän tehtävämme on tehdä vahinkosaneerauksesta mahdollisimman jouhevaa ja vaivatonta sinulle. Olemme apunasi kaikissa projekteissa, oli kyseessä sitten vesivahinko, palovahinko tai muu rakennuksen vaurio tai vahinko.

Aruta-Vahinkosaneeraus on luotettavin kumppanisi

Kokemus ja ammattitaito

Olemme toimineet vahinkosaneerausten parissa vuosikymmenten ajan. Meillä on kokemusta haastavampienkin kohteiden saneerauksesta. Voit luottaa meidän osaamiseen.

Kokonaisvaltainen palvelu

Aruta-Vahinkosaneeraus tarjoaa kaikki vahinkosaneerauksen palvelut saman katon alta. Et siis joudu etsimään useita toimijoita eri vaiheisiin – me hoidamme koko prosessin puolestasi.

Asiakaslähtöinen palvelu

Meillä asiakastyytyväisyys on ensiarvoisen tärkeää. Otamme aina asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioon, ja pyrimme täyttämään ne kerrasta toiseen. Pidämme sinut ajan tasalla koko projektin ajan, ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

Kestävä ja laadukas lopputulos

Toteutamme jokaisen projektin aina laatu edellä. Käytämme ainoastaan parhaita materiaaleja ja välineitä, ja huolehdimme että lopputulos on turvallinen ja kestävä. Pyrimme ylittämään itsemme aina kerrasta toiseen.

Ympäristöystävällisyys

Kunnioitamme ympäristö ja pyrimme minimoimaan työmme ympäristövaikutukset mahdollisuuksien mukaan. Käytämme ekologisia menetelmiä ja materiaaleja aina kun mahdollista.

Asiakastyytyväisyys ja avoimuus etusijalla

Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Siksi pidämme sinut jatkuvasti ajan tasalla vahinkosaneerauksen etenemisestä ja olemme avoinna kaikille kysymyksillesi. Kun teet kanssamme yhteistyötä tiedät aina mitä seuraavaksi tapahtuu ja luottaa projektin valmistumiseen sovitun mukaisesti.

Älä jää yksin vahingon kanssa – ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua. Voit luottaa ammattitaitoomme suurempien vahinkojen korjauksessa. Aruta-Vahinkosaneeraus on täyden palvelun kumppani, joka huolehtii vahinkosaneeraus alusta loppuun, jolloin ikävästä vahingosta jää jäljelle vain muisto.

Valitsemalla Aruta-Vahinkosaneerauksen saat ammattitaitoisen ja luotettavan kumppanin lisäksi henkilökohtaista palvelua ja täyden mielenrauhan tietäessäsi, että vahingon korjaus on hyvissä käsissä.

Kun tarvitset apua vahingon korjaamiseen, soita Pertti Aronpäälle tai pyydä reilu tarjous. Olemme paikalla lyhyelläkin varoitusajalla ajankohdasta riippumatta.

Rakennus Aruta suorittamassa kosteusmittausta selvästi vaurioituneeseen pintaan omakotitalossa
Purku

Purkutyöt

Aruta-Vahinkosaneeraus suorittaa kartoituksen jälkeiset purkutyöt ennen rakennustöiden aloittamista.

Kuivaus

Kuivaus

Vesivahinko on ikävä ja yllättävä vieras. Toteutamme rakenteiden kuivaukset tilanteisiin sopivin menetelmin.

Rakennustyöt

Rakennustyöt

Rakennamme uutta vahingoittuneen ja puretun rakenteen tilaan. Uusimme kiinteistösi kaikki tilat.