Kylpyhuoneremontti Vantaa

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti Vantaa 

Me Rakennus-Arutan ammattilaiset tuomme ammattitaitomme ja työkalumme niin Tikkurilan sykkeeseen kuin Viinikkalan maalaismaisemiinkin — kylpyhuoneremontti Vantaalla hoituu kanssamme huolettomasti.

Kylpyhuone voi aiheuttaa monenlaisia tunteita. Pahimmillaan se saa sinut tuntemaan huolta tai kiukkua, kun taas käytännöllinen ja tyylikäs kylpyhuone ei aiheuta turhaa stressiä kiireiseen arkeen. Me Rakennus-Arutalla haluamme tehdä kylpyhuoneestasi viihtyisän paikan, joka kutsuu luokseen rentoutumaan.

Kylpyhuoneremontti on vaativa remontti, sillä tilassa yhdistyvät monet eri elementit. Erityisen tärkeää on löytää remontin toteuttajaksi vankalla ammattitaidolla varustettu asiantuntija — esimerkiksi sellainen, joka on tehnyt kylpyhuoneremontteja jo vuodesta 1985. Se sellainen on Rakennus-Aruta.

Kylpyhuoneremontilla on mahdollista nostaa asunnon arvoa

Moderni ja käytännöllinen kylpyhuone lisää kodin käyttömukavuutta kaikkina asumisvuosina sekä saa potentiaalisen ostajan kiinnostumaan kodista silloin, kun koti kaipaa uutta asukasta. Kylpyhuoneremontti on tärkeä remontti, jolla on mahdollista nostaa kodin arvoa jopa tuhansilla euroilla. 

Kylpyhuone on tila, joka vaikuttaa kodin viihtyvyyteen. Kylpyhuoneen koosta riippumatta tekee asiantuntevasti suunniteltu ja toteutettu kylpyhuoneremontti tilalle ihmeitä! Pientä kylpyhuonetta voidaan mahdollisuuksien mukaan laajentaa remontoimalla, kun taas isomman kylpyhuoneen kokoa hyödyntää tehokkaammin fiksummilla ratkasuilla. 

Kylpyhuoneremontti vaihe vaiheelta 

Käydään pinnallisesti läpi kylpyhuoneremontti vaihe vaiheelta, jotta tiedät, mitä odottaa. Kylpyhuoneremonttiin kuuluu monta eri vaihetta. Alkukartoituksessa pohdimme yhdessä toiveitasi ja tarpeitasi, jonka jälkeen suoritetaan tarvittaessa asbestikartoitus. Asbestikartoitus on lain vaatima kartoitus kylpyhuoneremontin yhteydessä ennen vuotta 1994 rakennettuihin kylpyhuoneisiin.

Kun kylpyhuoneremontti on suunniteltu huolellisesti ja alun valmistelut tehty asianmukaisesti, tehdään kotiin vielä suojamuovitus. Näin kodin muut huoneet ja tilat pysyvät puhtaina remonttipölystä sekä liasta.

Näiden vaiheiden jälkeen voidaan aloittaa kylpyhuoneen vanhojen kalusteiden ja pintojen purku. Suoritamme myös purkukatselmuksen, jotta voimme varmistaa rakenteiden kunnon. Mikäli kaikki on kunnossa, siirrymme pohjatöihin.

Pohjatyöt on aina tehtävä huolellisesti. Asianmukaiset pohjatyöt takaavat kestävän sekä laadukkaan lopputuloksen. Pohjatöiden jälkeen huolehdimme kylpyhuoneen vedeneristyksestä ja hoidamme laatoituksen sekä saumauksen.

Onnistuneen kylpyhuoneremontin viimeiset vaiheet ovat sähkö- ja putkityöt, kalusteiden asennus, kynnyksen teko ja listoitukset sekä loppukatselmus. 

Kuinka kauan kylpyhuoneremontti kestää?

Kylpyhuoneen remontin kesto riippuu tilasta, tarpeista ja toiveista. Kokonaisvaltainen kylpyhuoneremontti kestää noin 3 viikkoa. 

Rauhaa rakastaville tuusulalaisille on tärkeää saada nauttia omasta kodistaan, kauniista pihastaan sekä rauhastaan, ja me tiedämme sen. Meille on tärkeää toteuttaa kylpyhuoneremontit Tuusulassa nopeasti ja mutkattomasti kuitenkaan koskaan lopputuloksen laadusta tinkimättä. 

Kokonaisvaltainen kylpyhuoneremontti mahdollistaa kotiisi sen unelmien kylpyhuoneen, josta olet aina haaveillut. Aina kylpyhuonetta ei kuitenkaan tarvitse remontoida kattoa, seiniä ja lattioita myöten, vaan pieni pintaremontti riittää tekemään vanhasta kylpyhuoneesta kuin uuden. Pienempi pintaremontti vie luonnollisesti vähemmän aikaa kuin koko kylpyhuoneen remontointi. Autamme mielellämme löytämään juuri sinun aikatauluusi ja budjettiisi sopivan ratkaisun!

Voiko talossa asua kylpyhuoneremontin aikana?

Asuminen kylpyhuoneremontin aikana onnistuu pääsääntöisesti aina. Kylpyhuoneen käyttäminen remontin aikana ei ole mahdollista, mutta kaikkia muita kodin tiloja voidaan käyttää normaalisti. Suojaamme kodin pinnat ja tilat tarpeen mukaan, jotta remontista aiheutuva remonttipöly ei pääse sotkemaan.

Kylpyhuoneremontti Tuusula hinta — mitä kylpyhuoneremontti Tuusulassa maksaa?

Kylpyhuoneremontti Tuusulassa maksaa noin 2 500 € – 15 000 €. Tyypillisesti kylpyhuoneremontin neliöhinta on noin 750 € – 4 000 € / m².

Kylpyhuoneremontin hintaan vaikuttavia asioita ovat muun muassa kylpyhuoneen koko, valitut materiaalit sekä remontin laajuus. Esimerkiksi suihkualueen saumojen uusiminen maksaa muutaman satasen, kun taas koko kylpyhuoneen kattava remontti useamman tuhannen. Asiantuntijamme antavat sinulle kylpyhuonekohtaisen hinta-arvion, jotta mikään ei tule yllätyksenä. 

Meiltä saat kylpyhuoneremontin aina avaimet käteen -periaatteella sovitussa aikataulussa ja sovittuun hintaan.

Kylpyhuoneremontti Tuusulassa vankalla ammattitaidolla

Kodin kylpyhuone on päivittäisessä käytössä, mikä tekee sen kellastuneista laatoista, huonosta sisäilmasta ja vanhasta ylesilmeestä entistäkin merkittävämmän asian. Kylpyhuone vaikuttaa tänä päivänä hyvin paljon kodin viihtyvyyteen. Kylpyhuoneremontti on pitkäaikainen investointi, joka ammattilaisen toteuttamana maksaa itsensä takaisin. Huolellisesti suunniteltu ja asianmukaisesti toteutettu kylpyhuone säilyttää arvonsa vuodesta toiseen. 

Toteutamme kylpyhuoneremontit vuosikymmenten kokemuksella kaiken kokoisiin kylpyhuoneisiin. Kalusteissa ja materiaaleissa käytämme vain korkealaatuisia tuotteita, sillä täydellinen kylpyhuoneremontti tarvitsee kaverikseen hyvät tavarantoimittajat sekä LVIS-ammattilaiset. Meille laatu edellytys, josta emme koskaan jousta.