Kylpyhuoneremontti Järvenpää

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti Järvenpää

Me Rakennus-Arutan asiantuntijat tuomme työkalumme ja ammattitaitomme niin kävelykatu Jannen tuntumaan kuin Ainolan alueellekin luonnon helmaan — kylpyhuoneremontti Järvenpäässä hoituu kanssamme aina mutkattomasti.

Onko kotisi kylpyhuone se tila, jonka tulisi pysyä katseilta piilossa? Vai tuntuuko, että kylpyhuone kaipaa pientä piristystä kokonaisvaltaisen kylpyhuoneremontin sijaan? Oli tilanne mikä tahansa, me olemme täällä sinua varten!

Kylpyhuoneremontti vaatii vankkaa ammattitaitoa, sillä kyse on kenties kodin haastavimmasta remontista. Valitse kylpyhuoneremontin toteuttajaksi siis kokenut alan asiantuntija  — esimerkiksi sellainen, joka on tehnyt kylpyhuoneremontteja jo vuodesta 1985. Se sellainen on Rakennus-Aruta.

Kylpyhuoneremontti voi nostaa asunnon arvoa jopa useilla tuhansilla euroilla

Kylpyhuonetta pidetään kodin yhtenä tärkeimpänä tilana. Se voi olla käytännöllinen ja tyylikäs tai epäkäytännöllinen ja vanhanaikainen. Näistä vaihtoehdoista ensimmäinen tekee kodista viihtyisämmän sekä saa potentiaaliset ostajat kiinnostumaan asuntomarkkinoilla. Kylpyhuoneremontilla asunnon arvoa on mahdollista nostaa jopa useilla tuhansilla euroilla, mikä näkyy kodin hinnassa.

Oli kylpyhuone sitten pieni tai suuri, saa remontilla aikaan ihmeitä. Pientä kylpyhuonetta voidaan mahdollisuuksien mukaan laajentaa, kun taas suuresta kylpyhuoneesta on mahdollista tehdä remontoimalla käytännöllisempi.

Kuinka kylpyhuoneremontti tehdään?

Käydään pinnallisesti läpi kylpyhuoneremontti vaihe vaiheelta, jotta tiedät, mitä odottaa. Kylpyhuoneremonttiin kuuluu monta eri vaihetta. Alkukartoituksessa pohdimme yhdessä toiveitasi ja tarpeitasi, jonka jälkeen suoritetaan tarvittaessa asbestikartoitus. Asbestikartoitus on lain vaatima kartoitus kylpyhuoneremontin yhteydessä ennen vuotta 1994 rakennettuihin kylpyhuoneisiin.

Kun kylpyhuoneremontti on suunniteltu huolellisesti ja alun valmistelut tehty asianmukaisesti, tehdään kotiin vielä suojamuovitus. Näin kodin muut huoneet ja tilat pysyvät puhtaina remonttipölystä sekä liasta.

Näiden vaiheiden jälkeen voidaan aloittaa kylpyhuoneen vanhojen kalusteiden ja pintojen purku. Suoritamme myös purkukatselmuksen, jotta voimme varmistaa rakenteiden kunnon. Mikäli kaikki on kunnossa, siirrymme pohjatöihin.

Pohjatyöt on aina tehtävä huolellisesti. Asianmukaiset pohjatyöt takaavat kestävän sekä laadukkaan lopputuloksen. Pohjatöiden jälkeen huolehdimme kylpyhuoneen vedeneristyksestä ja hoidamme laatoituksen sekä saumauksen.

Onnistuneen kylpyhuoneremontin viimeiset vaiheet ovat sähkö- ja putkityöt, kalusteiden asennus, kynnyksen teko ja listoitukset sekä loppukatselmus. 

Kylpyhuoneremontin kesto ja asuminen remontin aikana

Kylpyhuoneremontti kestää yleensä noin 3 viikkoa. Kylpyhuoneen koko sekä toiveet ja tarpeet vaikuttavat siihen, kuinka kauan kylpyhuoneremontti kestää. Meille on tärkeää toteuttaa kylpyhuoneremontit Järvenpäässä tehokkaasti, mikä tarkoittaa laadukkaan lopputuloksen lisäksi mahdollisimman ripeää remonttia. Jouhevasti sujuva kylpyhuoneremontti saa hymyn kaikkien osapuolien huulille.

Toisinaan kylpyhuone ei vaadi kokonaisvaltaista remonttia, vaan vähempikin riittää. Pienellä pintaremontilla on mahdollista saada aikaan suuri muutos esimerkiksi vanhat laatat vaihtamalla. Pienempi pintaremontti vie luonnollisesti vähemmän aikaa kuin koko kylpyhuoneen remontointi. Autamme mielellämme löytämään juuri sinun aikatauluusi ja budjettiisi sopivan ratkaisun!

Kylpyhuoneremontin aikana asuminen on mahdollista. Remontoitava kylpyhuone on luonnollisesti poissa käytöstä remontin ajan, mutta kaikki muut kodin tilat ovat normaalisti käytettävissä. Huolehdimme kodin tilojen asianmukaisesta suojauksesta, jotta remonttipöly ja lika eivät pääse vaikuttamaan asumiseen.

Kylpyhuoneremontti Järvenpää hinta — mitä kylpyhuoneremontti Järvenpäässä maksaa?

Kylpyhuoneremontti Järvenpäässä maksaa noin 2 500 € – 15 000 €. Tyypillisesti kylpyhuoneremontin neliöhinta on noin 750 € – 4 000 € / m².

Kylpyhuoneremontin hintaan vaikuttavat monet eri tekijät, kuten kylpyhuoneen pinta-ala, valitut materiaalit ja remontin laajuus. Esimerkiksi suihkualueen saumojen uusiminen maksaa muutaman satasen, kun taas koko kylpyhuoneen kattava remontti useamman tuhannen. Asiantuntijamme antavat sinulle kylpyhuonekohtaisen hinta-arvion, jotta mikään ei tule yllätyksenä. 

Meiltä saat kylpyhuoneremontin aina avaimet käteen -periaatteella sovitussa aikataulussa ja sovittuun hintaan.

Kylpyhuoneremontti Järvenpäässä ammattitaitoisesti, sujuvasti ja nopeasti

Kylpyhuoneremontti on pitkäaikainen investointi, johon kannattaa panostaa. Ammattimaisesti suunniteltu ja toteutettu kylpyhuone on myyntivaltti vielä vuosienkin päästä! Laadukas kylpyhuone kestää käyttöä pitkään ja tuo iloa jokaiseen päivään. Kylpyhuone on merkittävä osa kodin viihtyvyyttä, joten tahdomme tehdä kotisi kylpyhuoneesta käytännöllisen sekä tyylikkään.

Toteutamme kylpyhuoneremontit vuosikymmenten kokemuksella kaiken kokoisiin kylpyhuoneisiin. Kalusteissa ja materiaaleissa käytämme vain korkealaatuisia tuotteita, sillä täydellinen kylpyhuoneremontti tarvitsee kaverikseen hyvät tavarantoimittajat sekä LVIS-ammattilaiset. Meille laatu edellytys, josta emme koskaan jousta.