Kylpyhuoneremontti Kerava

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti Kerava

Me Rakennus-Arutan ammattilaiset tuomme työkalumme, vuosikymmenten kokemuksemme sekä ammattitaitomme niin Leppävaaran kaupungin sykkeeseen kuin Westendin kauniille rantakaduillekin — kylpyhuoneremontti Espoossa hoituu kanssamme nopeasti ja luotettavasti.

Oletko kyllästynyt kylpyhuoneesi kellertäviin saumoihin, epäkäytännölliseen järjestelyyn ja tunkkaiseen sisäilmaan? Kun kotisi kylpyhuone kaipaa pientä fiksausta tai kokonaisvaltaista remonttia, voit kääntyä puoleemme. 

Kylpyhuoneremontti on vankkaa ammattitaitoa vaativa remontti, joten valitse työhön asiantunteva toimija — esimerkiksi sellainen, joka on tehnyt kylpyhuoneremontteja jo vuodesta 1985. Se sellainen on Rakennus-Aruta.

Kylpyhuoneremontti asunnon arvon nostajana

Tiesitkö, että kylpyhuoneremontti parantaa asumismukavuutta sekä nostaa asunnon arvoa jopa tuhansilla euroilla? Käytännöllinen ja kutsuva kylpyhuone vaikuttaa viihtyisyyteen ja antaa myyntitilanteessa myös ostajalle syyn tarjota asunnosta parempi hinta. Kylpyhuoneremontti on ehdottomasti yksi tärkeimmistä kodin remonteista, jolla kodin arvoa voidaan nostaa. 

Kylpyhuoneremontilla kylpyhuoneen kokoa, käytännöllisyyttä ja ulkonäköä on mahdollista muuttaa tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Kylpyhuone on iso osa kodin viihtyvyyttä, joten siihen kannattaa panostaa. Kylpyhuoneen tyylikkyys ja käytännöllisyys tai näiden asioiden puute vaikuttaa jokaiseen päivään. 

Näin kylpyhuoneremontti etenee

Käydään pinnallisesti läpi kylpyhuoneremontti vaihe vaiheelta, jotta tiedät, mitä odottaa. Kylpyhuoneremonttiin kuuluu monta eri vaihetta. Alkukartoituksessa pohdimme yhdessä toiveitasi ja tarpeitasi, jonka jälkeen suoritetaan tarvittaessa asbestikartoitus. Asbestikartoitus on lain vaatima kartoitus kylpyhuoneremontin yhteydessä ennen vuotta 1994 rakennettuihin kylpyhuoneisiin.

Kun kylpyhuoneremontti on suunniteltu huolellisesti ja alun valmistelut tehty asianmukaisesti, tehdään kotiin vielä suojamuovitus. Näin kodin muut huoneet ja tilat pysyvät puhtaina remonttipölystä sekä liasta.

Näiden vaiheiden jälkeen voidaan aloittaa kylpyhuoneen vanhojen kalusteiden ja pintojen purku. Suoritamme myös purkukatselmuksen, jotta voimme varmistaa rakenteiden kunnon. Mikäli kaikki on kunnossa, siirrymme pohjatöihin.

Pohjatyöt on aina tehtävä huolellisesti. Asianmukaiset pohjatyöt takaavat kestävän sekä laadukkaan lopputuloksen. Pohjatöiden jälkeen huolehdimme kylpyhuoneen vedeneristyksestä ja hoidamme laatoituksen sekä saumauksen.

Onnistuneen kylpyhuoneremontin viimeiset vaiheet ovat sähkö- ja putkityöt, kalusteiden asennus, kynnyksen teko ja listoitukset sekä loppukatselmus.

Kuinka kauan kylpyhuoneremontti kestää?

Kylpyhuoneremontin kesto puhututtaa — ja tietysti syystäkin, sillä kylpyhuone on yksi kodin tärkeimmistä tiloista. Ammattilaisen suunnittelemana ja toteuttamana kylpyhuoneremontti kestää noin 3 viikkoa. Remontin kestoon vaikuttaa tietenkin kylpyhuoneen pinta-alan lisäksi se, millaisia muutoksia tilaan halutaan tehdä. Tämän radanvarsikaupungin sykkeessä toteutamme kylpyhuoneremontit aina aikataulussa, nopeasti ja jouhevasti koskaan lopputuloksen laadusta tinkimättä.

Kylpyhuoneremontti voi olla kokonaisvaltainen tai pienempi pintaremontti. Remontin laajuus vaikuttaa siihen, kuinka kauan kylpyhuoneremontti kestää. Laatat vaihtamalla tai saumat korjaamalla kylpyhuone voi saada kaipaamansa piristyksen. Pienempi pintaremontti vie luonnollisesti vähemmän aikaa kuin koko kylpyhuoneen remontointi. Autamme mielellämme löytämään juuri sinun aikatauluusi ja budjettiisi sopivan ratkaisun!

Asuminen kylpyhuoneremontin aikana

Remontoitava kylpyhuone on poissa käytöstä kylpyhuoneremontin ajan, mutta muuten kodissa voi asua normaalisti kylpyhuoneremontin aikana. Remontista aiheutuu jonkin verran remonttipölyä, jonka leviämisen muihin tiloihin saamme minimoitua suojaamalla kylpyhuoneen viereiset tilat huolellisesti.

Kylpyhuoneremontti Kerava hinta — mitä kylpyhuoneremontti Keravalla maksaa?

Kylpyhuoneremontti Keravalla maksaa noin 2 500 € – 15 000 €. Tyypillisesti kylpyhuoneremontin neliöhinta on noin 750 € – 4 000 € / m².

Kylpyhuoneremontin hintaan vaikuttavat monet eri tekijät, kuten kylpyhuoneen pinta-ala, valitut materiaalit ja remontin laajuus. Esimerkiksi suihkualueen saumojen uusiminen maksaa muutaman satasen, kun taas koko kylpyhuoneen kattava remontti useamman tuhannen. Asiantuntijamme antavat sinulle kylpyhuonekohtaisen hinta-arvion, jotta mikään ei tule yllätyksenä.

Meiltä saat kylpyhuoneremontin aina avaimet käteen -periaatteella sovitussa aikataulussa ja sovittuun hintaan.

Kylpyhuoneremontti Keravalla alan ammattilaisten tekemänä

Esteettisesti miellyttävä ja toimiva kylpyhuone vaikuttaa asumismukavuuteen, sillä kylpyhuone on paljon muutakin kuin tila päivittäisille rutiineille — se on osa kotia ja sen tunnelmaa. Onnistunut kylpyhuoneremontti on fiksu investointi, sillä se voi nostaa kodin arvoa jopa tuhansilla euroilla. Ammattilaisen suunnittelema ja toteuttama kylpyhuone kestää käyttöä upeana vuodesta toiseen.

Toteutamme kylpyhuoneremontit vuosikymmenten kokemuksella kaiken kokoisiin kylpyhuoneisiin. Kalusteissa ja materiaaleissa käytämme vain korkealaatuisia tuotteita, sillä täydellinen kylpyhuoneremontti tarvitsee kaverikseen hyvät tavarantoimittajat sekä LVIS-ammattilaiset. Meille laatu edellytys, josta emme koskaan jousta.