Huoneistoremontti avaimet käteen -palveluna

Huoneistoremontti on oiva keino parantaa kodin yleisilmettä.

Huoneistoremontti voi tarkoittaa käytännössä kaikkia kodin sisäremonttia. Näitä sisäremontteja ovat muun muassa keittiöremontti, kylpyhuoneremontti tai vaikka olohuoneen ehostus ja pintaremontti. Kyseessä on siis suuria remontteja, jotka sujuvat parhaiten ammattilaisen käsistä.

Avaimet käteen -huoneistoremontti tarjoaa helpon tavan kodin remontin toteutukseen, sillä voit luottaa, että remontti etenee budjetin ja sovitun aikataulun mukaisesti. Voit olla myös varma, että remontin lopputulos vastaa odotuksiasi ja tarpeitasi.

Keräsimme yhteen kattavan tietopaketin erilaisista huoneistoremonteista, sekä vinkkejä niiden toteutukseen. Jos mielessäsi on esimerkiksi keittiön päivitys modernimpaan tai kylpyhuoneen uusiminen, autamme sinua mielellämme remontin toteutuksessa ja suunnittelussa.

Rakennus-Aruta toteuttaa kaikki huoneistoremontit pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla, sekä aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Unelmiesi kylpyhuone, keittiö tai vaikka sauna syntyy käden käänteessä.

Palveluihimme kuuluu:

 • Kylpyhuoneremontti
 • Keittiöremontti
 • Saunaremontti
 • Olohuoneen remontti
 • Makuuhuoneiden remontti
 • Muiden tilojen remontointi

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti on ehdottomasti suurin huoneistoremontti, joka olisi hyvä toteuttaa 10 – 15 vuoden välein. Vanha ja kulunut kylpyhuone ei ole viihtyisä, sekä voi johtaa kosteusvaurioon vesieristeiden ja pintojen heikentyessä ajan myötä.

Koska kyseessä on kostean tilan remontti, ei hommiin kannatta ryhtyä itse, jollei omaa kokemusta remontoinnista sekä asianmukaisia työvälineitä. Ammattilaisen tekemä jälki on tyylipuhdasta ja ennen kaikkea kestävää.

Kylpyhuoneremontin yhteydessä voi uusia myös saunan. Saunaremontti onnistuu näppärästi kylpyhuoneremontin yhteydessä, jolloin saavutat yhtenäisen lopputuloksen. Saunan ja kylpyhuoneen yhtäaikainen uusiminen voi tulla myös halvemmaksi kuin remonttien toteuttaminen erikseen.

Kylpyhuone- ja saunaremonttien edut:

 • Moderni kylpyhuone on viihtyisä
 • Uusimalla eristeet ja pinnat vähennät merkittävästi kosteusvaurion riskiä
 • Uusittu ja viihtyisä sauna tarjoaa paikan rentoutumiselle ja irtautumiseen arjesta

Keittiöremontti

Keittiöremontti on kylpyhuoneremontin ohella yksi kodin suurimmista sisäremonteista. Vanhan keittiön uusiminen parantaa asumismukavuutta, sekä suorastaan houkuttelee varaamaan aikaa ruuanlaitolle. Investointi keittiöön näkyy myös suoraan kiinteistön arvossa nostaen kysyntää asuntomarkkinoilla.

Keittiöremontin suunnitteluun kannattaa käyttää aikaa, sekä kääntyä ammattilaisen puoleen. Kun toteutat remontin avaimet käteen -pakettina, hoidamme koko prosessin puolestasi aina suunnittelusta ja materiaalien toimittamisesta keittiön valmistumiseen saakka.

Keittiöremontit toteutetaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti vain laadukkaimpia materiaaleja käyttäen. Lopputuloksena on keittiö, joka kestää aikaa ja kovaakin käyttöä vuosien ajan ilman huolta uudesta remontista.

Keittiöremontin edut:

 • Keittiökalusteiden uusiminen parantaa keittiön ergonomiaa, viihtyisyyttä sekä ulkoasua
 • Keittiöremontti nostaa kiinteistön arvoa
 • Moderni keittiö kohottaa koko kodin yleisilmettä

Muut kodin sisäremontit

Kahden suurimman sisäremontin lisäksi Rakennus-Aruta toteuttaa muidenkin huoneiden ja tilojen remontoinnin. Esimerkiksi olohuoneen tai yksittäisen tilan remontilla kohennat merkittävästi kotisi olemusta lisäten asumismukavuutta.

 

Huoneistoremontissa voidaan uusia joko kaikki tilat kerrallaan, tai keskittyä yksittäisiin tiloihin. Esimerkiksi pelkän olohuoneen uusimisella saavutat suuren parannuksen asuinmukavuudessa, sekä kohotat kodin estetiikkaa. Pienilläkin muutoksilla voi saada ihmeitä aikaan.

Milloin huoneistoremontti on ajankohtainen?

Huoneistoremonttien kohdalla ainoastaan saunalle ja kylpyhuoneelle on määritetty tarkat käyttöiät, jotka vaihtelevat 15 – 20 vuoden välillä. Muutoin huoneistoremontit toteutetaan suurimmaksi osaksi esteettisistä syistä, tai ennen ennen asunnon myyntiä.

Huoneistoremontti ei aina tarkoita tilojen kokonaisvaltaista uusimista, vaan kyseessä voi olla pieni pintaremontti tai vaikka materiaalien vaihtaminen. Pienetkit toimenpiteet voivat vaikuttaa merkittävästi kodin kokonaisuuteen.

Näin huoneistoremontti etenee

Rakennus-Aruta tarjoaa kattavat avaimet käteen -paketit jokaiseen huoneistoremonttiin. Hoidamme kaikki remontit kokonaisurakointina käyttäen vain laadukkaimpia materiaaleja suoraan luotettavilta tavarantoimittaja kumppaneiltamme.

Kun asiakas tilaa avaimet käteen -remontin, aloitamme suunnittelun yhdessä kartoituskäynnillä. Suunnitteluvaiheessa otamme kaikki toiveesi huomioon, ja autamme mielellämme materiaali- kalustevalinnoissa.

Suunnitelman hyväksymisen jälkeen alamme hommiin välittömästi. Kun kyseessä on avaimet käteen -paketti, vastaamme koko remontin kulusta. Suoritamme niin purkutyöt, rakennustyöt sekä pintojen viimeistelyn..

Remintin valmistuessa vastaamme kohteen loppusiivouksesta ja tarkastuskesta, jossa varmistamme asiakkaan kanssa yhdessä, että remontti on huolellisesti ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tämän jälkeen remontoitu tila on valmis asiakkaan käytettäväksi.

Rakennus-Arutan avaimet käteen huoneistoremontti on siis helppo ja vaivaton tapa totuttaa kodin sisäremontti ilman ylimääräistä stressiä ja huolta remontin sujumisesta.

 • Suunnittelu ja kartoitus
 • Tavarantoimitus
 • Urakointi
 • Loppusiivous ja tarkastus

Ota yhteyttä, ja pyydä tarjous sisäremontista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *