Kylpyhuoneremontti Helsinki

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti Helsinki

Me Rakennus-Arutan asiantuntijat tuomme työkalumme ja ammattitaitomme niin Katajanokan merellisiin maisemiin kuin Kallion kapeille kaduillekin — kylpyhuoneremontti Helsingissä hoituu kanssamme nopeasti ja luotettavasti.

Aiheuttaako kylpyhuoneesi kellastuvine kaakeleineen ja repsottavine saumoineen pikemminkin päänsäryn rentouttavan kylpyhetken sijaan? Kun helsinkiläisen kodin kylpyhuone kaipaa piristystä tai täysin uutta ilmettä, olet oikeassa paikassa.

Kylpyhuoneremonttia pidetään kodin kenties haastavimpana remonttina, joten valitse työhön osaava ammattilainen — esimerkiksi sellainen, joka on tehnyt kylpyhuoneremontteja jo vuodesta 1985. Se sellainen on Rakennus-Aruta.

Kylpyhuoneremontti nostaa kotisi arvoa ja parantaa käyttömukavuutta

Kun kodin kylpyhuone on kutsuva ja käytännöllinen, houkuttaa se myös ostajat tarjoamaan hyvän hinnan myyntitilanteessa. Kylpyhuoneremontti on tärkeä remontti, jolla kodin arvoa voidaan nostaa merkittävästi. Toimiva ja esteettisesti miellyttävä kylpyhuone lisää myös käyttömukavuutta kaikkina asumisvuosina.

Kylpyhuone on iso osa kodin viihtyvyyttä. Oli kylpyhuone sitten pieni tai suuri, saa siitä remontoimalla mieleisensä. Pientä kylpyhuonetta voidaan mahdollisuuksien mukaan laajentaa tai sinne tuoda kodikkuutta kalusteita vaihtamalla. Yhtä lailla suuren kylpyhuoneen upeutta on mahdollista korostaa tilaan sopivilla valinnoilla.

Mitä kylpyhuoneremontti pitää sisällään?

Käydään pinnallisesti läpi kylpyhuoneremontti vaihe vaiheelta, jotta tiedät, mitä odottaa. Kylpyhuoneremonttiin kuuluu monta eri vaihetta. Alkukartoituksessa pohdimme yhdessä toiveitasi ja tarpeitasi, jonka jälkeen suoritetaan tarvittaessa asbestikartoitus. Asbestikartoitus on lain vaatima kartoitus kylpyhuoneremontin yhteydessä ennen vuotta 1994 rakennettuihin kylpyhuoneisiin.

Kun kylpyhuoneremontti on suunniteltu huolellisesti ja alun valmistelut tehty asianmukaisesti, tehdään kotiin vielä suojamuovitus. Näin kodin muut huoneet ja tilat pysyvät puhtaina remonttipölystä sekä liasta.

Näiden vaiheiden jälkeen voidaan aloittaa kylpyhuoneen vanhojen kalusteiden ja pintojen purku. Suoritamme myös purkukatselmuksen, jotta voimme varmistaa rakenteiden kunnon. Mikäli kaikki on kunnossa, siirrymme pohjatöihin.

Pohjatyöt on aina tehtävä huolellisesti. Asianmukaiset pohjatyöt takaavat kestävän sekä laadukkaan lopputuloksen. Pohjatöiden jälkeen huolehdimme kylpyhuoneen vedeneristyksestä ja hoidamme laatoituksen sekä saumauksen.

Onnistuneen kylpyhuoneremontin viimeiset vaiheet ovat sähkö- ja putkityöt, kalusteiden asennus, kynnyksen teko ja listoitukset sekä loppukatselmus. 

Kylpyhuoneremontin kesto ja vaikutus asumiseen

Kokonaisvaltainen kylpyhuoneremontti kestää alan ammattilaisen tekemänä noin 3 viikkoa tilasta ja toiveista riippuen. Helsingissä on hektistä, ja me tiedämme sen. Meille on tärkeää toteuttaa kylpyhuoneremontit Helsingissä nopeasti ja sujuvasti kuitenkaan koskaan lopputuloksen laadusta tinkimättä. 

Aina kylpyhuonetta ei kuitenkaan ole tarpeellista remontoida kokonaan. Esimerkiksi vanhat, kellastuneet laatat voidaan vaihtaa uusiin, jolloin kylpyhuone saa kaipaamaansa uutta ilmettä. Pienempi pintaremontti vie luonnollisesti vähemmän aikaa kuin koko kylpyhuoneen remontointi. Autamme mielellämme löytämään juuri sinun aikatauluusi ja budjettiisi sopivan ratkaisun!

Entäpä voiko talossa asua kylpyhuoneremontin aikana? Kyllä voi. Remontoitavaa kylpyhuonetta ei voi käyttää remontin aikana, mutta muuten talossa on mahdollista asua aivan normaalisti. Huolehdimme kodin suojauksesta, jotta remontista aiheutuva remonttipöly ja lika eivät pääse muihin tiloihin.

Kylpyhuoneremontti Helsinki hinta — mitä kylpyhuoneremontti Helsingissä maksaa?

Kylpyhuoneremontti Helsingissä maksaa noin 2 500 € – 15 000 €. Tyypillisesti kylpyhuoneremontin neliöhinta on noin 750 € – 4 000 € / m².

Kylpyhuoneremontin hintaan vaikuttavat monet eri tekijät, kuten kylpyhuoneen pinta-ala, valitut materiaalit ja remontin laajuus. Esimerkiksi suihkualueen saumojen uusiminen maksaa muutaman satasen, kun taas koko kylpyhuoneen kattava remontti useamman tuhannen. Asiantuntijamme antavat sinulle kylpyhuonekohtaisen hinta-arvion, jotta mikään ei tule yllätyksenä. 

Meiltä saat kylpyhuoneremontin aina avaimet käteen -periaatteella sovitussa aikataulussa ja sovittuun hintaan.

Kylpyhuoneremontti Helsingissä jo yli 30 vuoden ammattitaidolla

Kylpyhuone ei ole ainoastaan paikka päivittäisiä rutiineja varten, vaan se on tärkeä tila kodin viihtyvyyden kannalta. Kylpyhuoneremontti on pitkäaikainen investointi, johon on fiksua panostaa suunnittelusta lähtien. Ammattilaisen suunnittelema ja toteuttama kylpyhuone kestää toimivana ja upeana vuodesta toiseen.

Toteutamme kylpyhuoneremontit vuosikymmenten kokemuksella kaiken kokoisiin kylpyhuoneisiin. Kalusteissa ja materiaaleissa käytämme vain korkealaatuisia tuotteita, sillä täydellinen kylpyhuoneremontti tarvitsee kaverikseen hyvät tavarantoimittajat sekä LVIS-ammattilaiset. Meille laatu edellytys, josta emme koskaan jousta.