Kylpyhuoneremontti Espoo

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti Espoo

Me Rakennus-Arutan ammattilaiset tuomme työkalumme, vuosikymmenten kokemuksemme sekä ammattitaitomme niin Leppävaaran kaupungin sykkeeseen kuin Westendin kauniille rantakaduillekin — kylpyhuoneremontti Espoossa hoituu kanssamme nopeasti ja luotettavasti.

Oletko kyllästynyt kylpyhuoneesi kellertäviin saumoihin, epäkäytännölliseen järjestelyyn ja tunkkaiseen sisäilmaan? Kun kotisi kylpyhuone kaipaa pientä fiksausta tai kokonaisvaltaista remonttia, voit kääntyä puoleemme. 

Kylpyhuoneremontti on vankkaa ammattitaitoa vaativa remontti, joten valitse työhön asiantunteva toimija — esimerkiksi sellainen, joka on tehnyt kylpyhuoneremontteja jo vuodesta 1985. Se sellainen on Rakennus-Aruta.

Kylpyhuoneremontti asunnon arvon nostajana

Tiesitkö, että kylpyhuoneremontti parantaa asumismukavuutta sekä nostaa asunnon arvoa jopa tuhansilla euroilla? Käytännöllinen ja kutsuva kylpyhuone vaikuttaa viihtyisyyteen ja antaa myyntitilanteessa myös ostajalle syyn tarjota asunnosta parempi hinta. Kylpyhuoneremontti on ehdottomasti yksi tärkeimmistä kodin remonteista, jolla kodin arvoa voidaan nostaa. 

Kylpyhuoneremontilla kylpyhuoneen kokoa, käytännöllisyyttä ja ulkonäköä on mahdollista muuttaa tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Kylpyhuone on iso osa kodin viihtyvyyttä, joten siihen kannattaa panostaa. Kylpyhuoneen tyylikkyys ja käytännöllisyys tai näiden asioiden puute vaikuttaa jokaiseen päivään.

Kylpyhuoneremontin vaiheet

Käydään pinnallisesti läpi kylpyhuoneremontti vaihe vaiheelta, jotta tiedät, mitä odottaa. Kylpyhuoneremonttiin kuuluu monta eri vaihetta. Alkukartoituksessa pohdimme yhdessä toiveitasi ja tarpeitasi, jonka jälkeen suoritetaan tarvittaessa asbestikartoitus. Asbestikartoitus on lain vaatima kartoitus kylpyhuoneremontin yhteydessä ennen vuotta 1994 rakennettuihin kylpyhuoneisiin.

Kun kylpyhuoneremontti on suunniteltu huolellisesti ja alun valmistelut tehty asianmukaisesti, tehdään kotiin vielä suojamuovitus. Näin kodin muut huoneet ja tilat pysyvät puhtaina remonttipölystä sekä liasta.

Näiden vaiheiden jälkeen voidaan aloittaa kylpyhuoneen vanhojen kalusteiden ja pintojen purku. Suoritamme myös purkukatselmuksen, jotta voimme varmistaa rakenteiden kunnon. Mikäli kaikki on kunnossa, siirrymme pohjatöihin.

Pohjatyöt on aina tehtävä huolellisesti. Asianmukaiset pohjatyöt takaavat kestävän sekä laadukkaan lopputuloksen. Pohjatöiden jälkeen huolehdimme kylpyhuoneen vedeneristyksestä ja hoidamme laatoituksen sekä saumauksen.

Onnistuneen kylpyhuoneremontin viimeiset vaiheet ovat sähkö- ja putkityöt, kalusteiden asennus, kynnyksen teko ja listoitukset sekä loppukatselmus.

Kylpyhuoneremontin kesto

Kylpyhuoneremontin tekeminen vie aikaa ammattilaiselta noin 3 viikkoa. Kylpyhuoneremontin kestoon vaikuttaa erityisesti remontoitavan tilan koko sekä asukkaiden toiveet ja tarpeet. Espoossa kaupungin syke tahdittaa päivää, ja me tiedämme sen. Meille on tärkeää toteuttaa kylpyhuoneremontit Espoossa vankalla ammattitaidolla, nopeasti ja jouhevasti.

Koko kylpyhuoneen remontoiminen ei ole aina tarpeellista. Pienellä pintaremontilla kylpyhuoneesta voi saada toimivan ja tyylikkään. Esimerkiksi vanhat laatat vaihtamalla kylpyhuoneen yleisilme muuttuu raikkaammaksi. Pienempi pintaremontti vie luonnollisesti vähemmän aikaa kuin koko kylpyhuoneen remontointi. Autamme mielellämme löytämään juuri sinun aikatauluusi ja budjettiisi sopivan ratkaisun!

Kylpyhuoneremontin vaikutus asumiseen

Kylpyhuone on asumisen kannalta tärkeä tila. Asuminen kylpyhuoneremontin aikana on mahdollista, mutta huomioon kannattaa ottaa se, ettei remontoitavan kylpyhuoneen käyttö onnistu remontin aikana. Suojaamme kodin muut tilat huolellisesti, jotta remontista aiheutuvat pölyt eivät pääse leviämään tilojen välillä.

Kylpyhuoneremontti Espoo hinta — mitä kylpyhuoneremontti Espoossa maksaa?

Kylpyhuoneremontti Espoossa maksaa noin 2 500 € – 15 000 €. Tyypillisesti kylpyhuoneremontin neliöhinta on noin 750 € – 4 000 € / m².

Kylpyhuoneremontin hintaan vaikuttavat monet eri tekijät, kuten kylpyhuoneen pinta-ala, valitut materiaalit ja remontin laajuus. Esimerkiksi suihkualueen saumojen uusiminen maksaa muutaman satasen, kun taas koko kylpyhuoneen kattava remontti useamman tuhannen. Asiantuntijamme antavat sinulle kylpyhuonekohtaisen hinta-arvion, jotta mikään ei tule yllätyksenä.

Meiltä saat kylpyhuoneremontin aina avaimet käteen -periaatteella sovitussa aikataulussa ja sovittuun hintaan.

Kylpyhuoneremontti Espoossa ammattitaidolla ja aina aikataulussa

Käytännöllinen kylpyhuone tekee arjen pyörittämisestä huomattavasti helpompaa ja mukavampaa. Remontoimalla kylpyhuoneesta voi tehdä paikan, joka todella kutsuu luokseen rentoutumaan pitkän työpäivän jälkeen. Kylpyhuoneremontti on kannattava investointi, joka ammattilaisen suunnittelemana ja toteuttamana säilyttää arvonsa vuodesta toiseen.

Toteutamme kylpyhuoneremontit vuosikymmenten kokemuksella kaiken kokoisiin kylpyhuoneisiin. Kalusteissa ja materiaaleissa käytämme vain korkealaatuisia tuotteita, sillä täydellinen kylpyhuoneremontti tarvitsee kaverikseen hyvät tavarantoimittajat sekä LVIS-ammattilaiset. Meille laatu edellytys, josta emme koskaan jousta.