Kylpyhuoneremontin hinta – Usein kysyttyä

Paljonko on kylpyhuoneremontin hinta?

Kylpyhuoneremontti on yksi suurimmista kodin sisäremonteista, joka oikein tehtynä nostaa kotisi arvoa sekä parantaa asumismukavuutta. Tyylikästä ja laadukasta kylpyhuonetta on mukava käyttää, etkä joudu murehtimaan sen remontoinnissa pitkiin aikoihin.

Kylpyhuoneremontin hinta voi askarruttaa ja herättää paljon kysymyksiä ennen remonttiin ryhtymistä. Tässä artikkelissa avaamme tarkemmin mistä kylpyhuoneremontin hinta muodostuu sekä vastaamme yleisimpiin kysymyksiin koskien kylpyhuoneremonttiemme hintoja.

Arutan kylpyhuoneremontit toteutetaan aina kattavina avaimet käteen -paketteina, jolloin hoidamme koko remontin aina suunnittelusta loppusiivoukseen. Remontit suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisiksi.

Toteutamme kylpyhuoneremontit vain laadukkaimmilla materiaaleilla ja välineillä, joten tilatessasi Arutan kylpyhuoneremontin voit luottaa saavasi täydellisen lopputuloksen, joka palvelee sinua vuosien ajan.

Paljonko kylpyhuoneremontti maksaa?

Kylpyhuoneremontti voi tarkoittaa pienimmillään pintaremonttia ja saumojen uusimista tai kokonaisvaltaista täysremonttia, jolloin hintahaarukka vaihtelee muutamasta sadasta eurosta yli kymmeneen tuhanteen.

Hinta on remonttikohtainen, ja riippuu vahvasti remontin laajuudesta ja käytettävistä materiaaleista. Jos remontti kattaa vain kalusteiden uusimisen, voivat kustannukset jäädä alle tuhanteen euroon. Vastaavasti jos remontin yhteydessä joudutaan uusimaan rakenteita tai putkia, voivat kustannukset nousta viisinumeroisiin summiin.

Pääkaupunkiseudulla kylpyhuoneremontin hintahaarukka on noin 2500 – 15 000 euroa.

Mistä kylpyhuoneremontin hinta koostuu?

Suurin yksittäinen kuluerä kylpyhuoneremontissa on materiaalikustannukset. Materiaalien osuus lopullisesta hinnasta vaihtelee usein 30 ja 60 prosentin välillä. Mitä kokonaisvaltaisempi remontti on kyseessä, sitä suuremmiksi myös materiaalikustannuksen nousevat.

Vanhempien kylpyhuoneiden kohdalla voidaan joutua uusimaan kaivot, vesieristeet, sähkövedot tai vesiputket, jolloin remontin kokonaishinta kohoaa entisestään. Vanhan kylpyhuoneen kohdalla kokonaisvaltainen remontti on usein kannattava investointi, joka pidentää koko rakennuksen käyttöikää sekä näkyy asunnon arvossa.

Materiaalikustannusten lisäksi hintaan vaikuttaa työn osuus, mikä on vaihtelee 30-50 prosentin välillä kokonaishinnasta. Työn osuutta ei kannata kuitenkaan säikähtää, sillä kylpyhuoneremonttiin voi hyödyntää vuosittaisen kotitalousvähennyksen, joka on 40 prosenttia työn hinnasta.

Mitkä vaikuttavat remontin lopulliseen hintaan?

  • Remontin laajuus sekä omat toiveet ja tarpeet
  • Remontoitavan tilan koko
  • Kalusteet
  • Työn osuus
  • Materiaalivalinnat
  • Mahdolliset putki- ja sähkötyöt
  • Vesieristäminen
  • Mahdolliset laajennukset
  • Remontin kesto
  • Uusitaanko myös sauna?

Kylpyhuoneremontin hinta on monen tekijän summa, ja näin ollen aina tapauskohtainen. Jos vanha kylpyhuoneesi alkaa olla remontin tarpeessa, ota yhteyttä niin laskemme sinulle reilun tarjouksen kylpyhuoneremontista. Remontoimme kylpyhuoneen lisäksi myös saunat ja muut märkätilat.

Kannattaako kylpyhuoneremontti tehdä itse?

Useiden remonttien kohdalla itse tekeminen on oiva keino säästää remonttikustannuksissa. Koska kylpyhuone on kostea tila, täytyy remontti suorittaa äärimmäisellä huolellisuudella ja ammattitaidolla, minkä vuoksi kylpyhuoneremontin tekeminen itse säästösyistä ei ole kaikkein paras vaihtoehto.

Toki pienemmän pintaremontin tai kalusteiden uusimisen voi toteuttaa itse, mutta laajemman remontin kohdalla työ on järkevintä ulkoistaa ammattilaiselle. Jos remontti vaatii putkien, sähköjen, vesieristeiden tai jopa rakenteiden uusimista, käänny suosiolla ammattilaisen puoleen.

Pienen pintaremontin teet näppärästi itse, mutta suuremman remontin kohdalla tulee kääntyä ammattilaisen puoleen.

Kannattaako kylpyhuoneremontti ennen myyntiä?

Lyhyt vastaus: kyllä kannattaa!

Sen lisäksi että kylpyhuoneremontti nostaa merkittävästi asuinmukavuutta, näkyy se myös kiinteistön hinnassa ja kysynnässä. Moderni ja viihtyisä näkyy suoraan talon myyntihinnassa herättäen myös kiinnostusta potentiaalisissa ostajissa. Tyylikäs kylpyhuone suorastaan houkuttelee ostajia tekemään toinen toistaan korkeampia tarjouksia.

Ennen myyntiä riittää usein pienikin pintaremontti kylpyhuoneen yleisilmeen parantamiseksi. Suurempaa remonttia ennen myyntiä ei kuitenkaan kannata tehdä, mikäli asunnossa on putkiremontti edessä. Tällöin panostus kylpyhuoneeseen menee täysin hukkaa.

Tyylikäs ja moderni kylpyhuone on merkittävä etu asuntomarkkinoilla. Suurempikin satsaus kylpyhuoneeseen voi maksaa itsensä takaisin asunnon myyntihinnassa-

Mitä maksaa kylpyhuoneen vesieristys?

Kylpyhuoneremontin yhteydessä on tärkeä uusia vesieristeet. Ilman kunnollisia vesieristeitä kylpyhuoneen rakenteet altistuvat jatkuvalle kosteudelle, jolloin home- tai kosteusvaurio on väistämätön.

Rakennus-Aruta on sertifioitu vesieristäjä, ja toteutamme eristykset jokaisen kylpyhuoneremontin yhteydessä.

Vesieristäminen muodostaa vain pienen osuuden remontin kokonaiskustannuksista. Kun on ammattilainen asialla, vesieristys suoriutuu näppärästi muun remontin yhteydessä ilman suurempia lisäkustannuksia.

Vesieristyksen hinta on vaihtelee muutamien satojen eurojen välillä, joten kyseessä ei ole suuri hintaan vaikuttava tekijä.

Voiko kotitalousvähennyksen käyttää kylpyhuoneremonttiin?

Kyllä voi, ja se on erittäin kannattavaa.

Kun tilaat kylpyhuoneremontin avaimet käteen -pakettina, olet oikeutettu kotitalousvähennykseen. Koska kylpyhuoneremontti on suuri remontti jota ei kannata tehdä itse, on se erinomainen käyttökohde vuosittaiselle vähennykselle.

Kotitalousvähennys on 40 prosenttia remontin työn hinnasta.

Laadukkaat Aruta-kylpyhuoneremontit kilpailukykyiseen hintaan

Oletko harkinnut kylpyhuoneremonttia? Tuntuuko vanha kylpyhuone tunkkaiselta tai tylsältä? Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä pikimmiten.

Ennen jokaista remonttia teemme alkukartoituksen, jossa selviää remontin laajuus ja tarvittavat toimenpiteet. Alkukartoituksen jälkeen laadimme reilun tarjouksen.

Kun tilaat kylpyhuoneremontin Rakennus-Arutalta, saat lopputuloksena kylpyhuoneen, joka palvelee sinua vuosien ajan sekä nostaa kiinteistön arvoa. Aito Aruta-kylpyhuone edustaa markkinoiden kirkkainta kärkeä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *